Wednesday, June 15, 2011

tandas...toilet...

assalamualaikum

tetiba nak melalut pasal tandas pula.entah kenapa tetiba nak buang tebiat nak cerita pasal tandas...toilet...mesti korang fikir aku tengah tak betul.tetibe je nak lalut pasal tandas pula.bukan ape tandas ni kan tempat pembuangan barang perkumuhan kita.takde tandas.tak senang kita nak buang.kan??

jadi tandas dibahagikan kepada 2 jenis kalau korang nak tahu lah.


yang ini namanya tandas duduk

dan yang ini tandas berdiri sebab korang kena cangkung bila membuang.

kenapa aku bagitau dua jenis tandas ni?haa ade sebab dia.dari dulu lagi memang aku prefer tandas berdiri ini daripada tandas duduk walaupun kat rumah aku ni ade dua dua jenis tandas ini sebab dari dulu lagi memang tak berani nak guna tandas duduk tu.

bila nak guna tandas duduk je mesti aku fikir toilet itu akan pecah secara tiba tiba.terus aku tak jadi guna tandas duduk tapi cari tandas berdiri.tak kira la kaki da penat mencangkung sampai krem semua tu kan asalkan aku takde fikir bukan bukan semasa membuat hajat.hahahaha.

bukan ape,memang apa yang aku selalu dok terbayangkan toilet duduk tu pecah gara-gara tak dapat nak tampung berat badan akhirnya jadi kenyataan.da banyak da orang buat entry pasal ni tapi aku baroo nak tulis sebab takde idea nak tulis.hahaha


begini lah rupa tandas duduk yang dah pecah.

dan untuk pengetahuan korang semua ade seorang mangsa yang terkena dengan kemalangan ini.mari tengok gambar dia.


beginilah rupa mangsa kemalangan tandas duduk yang pecah tadi

bukan nak takotkan korang semua untuk guna tandas duduk.ini hanya sekadar info sahaja buat korang.aku tetap dengan pilihan aku sendiri iaitu tandas berdiri supaya tak jadi macam ni.korang pula prefer tandas macam mana selepas baca entry ini?hahahahaha :p

untuk menghilangkan rasa loya korang jom layan toilet prank bawah ni.terbaik wok!



Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

6 comments:

Tuan Putri said...

huhuh bdk ni buat aku tkut r..=_=''

syaimz said...

lain kali aku melepas dalam mangkuk basuh tangan lah.selamat

I do I need Iman said...

atas tue ngeri. bawah tue kelakar! adek neee kan. haha

Siti San said...

seram tgk gambar tu... macam ne nak p tandas ni lau da tandas dudul jer????? hehehe...

syarina syakila said...

ishhh..seramnyer..euuwwww...

blackroses said...

pernah tengok ni..ngeri