Monday, June 20, 2011

secara rasminya



assalamualaikum

ini hanyalah satu sahaja short entry yang menyatakan secara rasminya aku telah keluar dari group SB.maaf kepada semua yang pernah mengenali diri ini.tidak bermaksud untuk meninggalkan group SB sebenarnya.tapi terdapat beberapa perkara yang aku harus tinggalkan group SB untuk sementara waktu.

sebenarnya post kat SB pasal Shey Pull itu hanyalah alasan semata-mata untuk aku keluar dari SB.jadi sila jangan salahkan Shey Pull atas pemergian aku dari group SB kerana bukan dia yang membuatkan aku keluar dari SB.

terima kasih bebanyak kepada Sahabat Blogger kerana mengajar dan mengenalkan aku kepada ramai blogger diluar sana.terima kasih atas event yang telah diadakan.aku seronok berada didalam event tersebut.terima kasih kerana memberikan seribu satu kenangan bersama.

sila jangan tanya mengapa aku keluar dari SB secara tiba tiba.aku takkan menjawab sebarang pertanyaan tentang mengapa aku keluar dari Sahabat Blogger.jadi tak payah susah susah nak rindu dan bertanya kenapa aku keluar dari Sahabat Blogger,okay?

kepada yang ramai mengenali aku dalam Sahabat Blogger,kepada Sahabat Blogger yang rapat dengan aku,jagalah diri dan Sahabat blogger baik baik sebab aku dah takde dalam Sahabat Blogger dah.mulai hari ini aku hanya seorang lonely blogger*ayat nak best je*

so jaga diri la ye.pape roger jela kat FB tu.aku akan sentiasa update blog ini dan sentiasa kawan dengan korang walaupun dah takde dalam Sahabat Blogger.jangan risau okay kengkawan.sayang korang ketat ketat :)
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

18 comments:

nini said...

la....nape lak...bawa diri kemana lak ni...ermmm

A M E ! said...

:O

Cik Azizah said...

lor macam tu pulak..ok takpe aslkan sentiasa update blog yer yunk :)

keep in blogging..weee~~

Ai-Sis said...

cik nini;membawa diri la.nak berehat seketika.hehe

Ai-Sis said...

ame;haha apekah?

Ai-Sis said...

cik azizah;hahaha.cam tu laa.ok will be.thanks for the support okay. :)

jaa64 said...

owh......all da best~

Jemari MonteL said...

nape sayang????? yu nak tinggalkan ai ker???? tacingt taw.... ni mesti ado org buli nih.... oyak mai sapo buli ahdik ahkak yg kecik nih... berani eaaaa.....

sergeant keroro said...

ai sis, jom join group blogger kero??

kitorang banyak borak2 gak, tapi sikit jela member.

semua blogger baru nak naik :)

Ai-Sis said...

jaa64;terima kasih awak :)

Ai-Sis said...

cik tyee;hahahaha.takde ape laa.hahaha.biasa la tuu.nak berehat sekejap.hehehe

Ai-Sis said...

sergeant keroro;ye ke?bole juga ;D

syaimz said...

jangan lah sedih~

aremieroul said...

hurm..all da best..^^

Mekz's! said...

hahaha..nak rindu gak arh kt Ai Sis! Serious memule igt Ai Sis tu perempuan! LOL! ;))

Ai-Sis said...

syaimz;hahaha.perli ke ape?

Ai-Sis said...

aremieroul;terima kasih :)

Ai-Sis said...

mekz;hahaha.jangan nak ngengade.hahaha cisss.geget kau kang.haha