Tuesday, June 21, 2011

cinta remaja



assalamualaikum

haaaaa orang semua sibuk update entry dengan Wordless Wednesday.aku pula sibuk update entry dengan Word Wednesday.hahaha.okay ape tah aku merepek kat sini.abaikan.ni nak update pasal cinta remaja ni.haa mesti pernah punya korang rasa kan?

cinta remaja ni terjadi bila korang remaja la kan?sebab itu dipanggil cinta remaja.hahaha.cinta remaja atau dikenali sebagai cinta monyet ni selalunya orang kata tak berkekalan kan?tapi aku rasa ade je yang berkekalan sampai ke akhir hayat mereka cuma kita je tak jumpa lagi.

sangat cute okay jika korang mula bercinta dari sekolah rendah sampai la ke akhir hayat dengan orang yang sama dengan berbekalkan kejujuran dan kesetiaan yang utuh terhadap pasangan kita sendiri.macam dalam cerita cerpen aku tu kat sini.cuma ending dia biar korang fikir sendiri la.haha

aku just nak cerita sikit jela pasal cinta remaja aku dengan korang ni.hahaha.jangan gelak la.tau la aku buduh time muda muda dulu.hahaha.ceritanya macam ni.aku pernah la minat sorang perempuan ni.haha.ni time aku form 2 dulu la.

time ni aku baroo je berjinak jinak dengan dunia maya.femes dengan myspace time tu.wakaka.memang expert la pasal myspace ni coding semua buat sendiri.page pon gempak gak la.tapi sekarang da kat FB je.so myspace dilupakan.hahaha

ok berbalik pada cerita,aku memang minat dia ni sebab dia ni cute dan pandai orangnya.tapi sekolah lain.kenal dia pon dalam myspace la.sampai sekarang aku still contact dengan dia cuma dia da berpunya itu je.memang syok la.

time tu pon still guna MSN lagi.takde skype.hahaha.setiap hari jadi batman berborak(chatting) dengan dia la.agak peramah juga dia ni.otak pon agak gila akibat influence aku ni yang gilo time pepagi buta cam gini.dia pon melayan jee.hahaha.

aku time tu KRS,dia pon KRS juga.siap pergi jumpa dia kot kat sekolah dia dengan member aku semata-mata nak tengok Formasi kawad sekolah diorang sebab sekolah aku akan compete dengan sekolah dia juga untuk kawad peringkat daerah petaling.sanggup datang sekolah dia alasan nak tengok formasi kawad padahal niat sebenar nak jumpa dia je tapi dia tak tau.hahaha.

sampai la akhir form 3 aku cuba rapat dengan dia dan mengorat dia.aku da banyak bagi hint da siap cakap lagi siapa yang pegang kunci hati awak sekarang? time tu memang blushing gila la tapi sib baik guna MSN untuk cakap.hahaha.dia cakap dah ade dah orang yang pegang kunci tu tapi dia tak bagi lagi kunci untuk bukak hati saya.

time tu aku da mula down la.sebab lama la gak aku bagi pelbagai hint sampai hit yang atas tu keluar.semua macam tak dapat je.agak frust menongeng gak la.pastuh dia couple dengan orang lain.aku pon melepas la.hahaha.

bila dia da couple tu aku tetibe je berani cakap yang aku suka kat dia.da bagi macam macam hint tapi dia still tak faham.dia pula bukak cerita dia.dia cakap orang yang pegang kunci itu sebenarnya aku.time tu aku dah frust lagi sekali sebab melepas tak pepasal.masing masing tak faham hint yang diberikan.hahaha.kelakar.






P/S:moral of the story,sila fahami hint yang orang lain beri.jangan jadi buduh cam aku.kalau tak melepas la cam aku.hahaha
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

14 comments:

Mekz's! said...

serious ok bace cite tu..anyway, sy dh jmpe dh spe yg bercinta dri sek smpai skrg..cute? ha-ha! a'ah agk la..yg psl hint tu kan, mmg xle bla..slalu nyeak bdk bdk jadi gitu..LOL!!

sofea said...

haha comel je cite..cinta monyet sy putus di tgh jln..die curang..huhu

Ai-Sis said...

mekz;ye ke??hahaha.tahniah.semoga begitu juga kau ye.hahaha.tau x pee.amboi perli aku ke ape?hahaha

Ai-Sis said...

sofea;ye ke?sian awak.harap awak tabah ye :)

Cik Teddy said...

cinta..hemm,kadang2 menyemak jugak an?huhu

NuSaNa NoSa 91 said...

yg gi bg hint je knp?? cuba terus terang sikit.. kan dh berputih mata.. aigooo~ =.="

sergeant keroro said...

moral of the story, sila berterus terang. hehe XD

Farhana Jafri said...

perggghhh!!! melepas!! org laki mmng ssah sikit nk pham klau bhasa bunga2 ni.. xpe la.. xd jodoh la tu.. at least u dh try :)

jemput singgah ANASAURUS :)

AesyaZealous said...

wewwittttt

Ai-Sis said...

cik teddy;hahaha.entah.ye kot?

Ai-Sis said...

nusana nosa;hahahaha.tak moo.segan maa :p

Ai-Sis said...

sergeant keroro;hahaha,baaiikkk!

Ai-Sis said...

farhana jafri;hahaha.dia pon tak faham hint yang saya bagi cam mana?hahahaha.yeap at least da try.hahaha :p baik akan singgah :)

Ai-Sis said...

aesyazealous;erk?asal wewwiitt?orang tak dapat pon wewiit ke?haha.kejam tul kak ni.haha