Monday, June 27, 2011

akibat tersalah pijak

assalamualaikum

maaf le lama benau tak update blog ni.sorry sesangat atas kekangan masa dan aktiviti yang terpaksa aku korbankan masa untuk online dan update blog ini.haaa kali ini nak update pasal kemalangan yang berlaku di kolej aku tengah hari tadi.

aku sampai dengan member aku,tengok tengok je ade sebuah kereta fourwheel drive da terbalik senget da kat depan college aku.da macam tugu pameran pula aku tengok kereta tu macam tu je terbiar.hahaha.adoi memang malang itu tak berbau.

mengikut cerita pak guard yang berada situ semasa kejadian,staff ini sebenarnya sedang parking di tempat parking sebelum keretanya terlompat dan terjatuh lalu tumbang.staff yang sedang parking tu sebenarnya nak pijak break,tapi malangnya terpijak minyak membuatkan keretanya melompat dari tempat parking lalu jatuh seperti gambar di bawah.ade video dia tapi tak ambik kat member.





moral of the story;sila pijak padel yang betul ye.
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

9 comments:

sergeant keroro said...

aku pon kadang2 terpijak jugak XD

ARNaBS said...

HAHA,,adoi..
malang btul..msti trauma

tyka said...

lah.. pedal minyak ngn break pon tak leh beza.. er er..
tp dah takdir kan. huhu..

azam said...

hebat la...blh terbalik....
salam singgah kenalan...follow

Mekz's! said...

dan kepada sesiapa yang tak yakin dapat memandu dengan baik, sila jangan memandu. carilah alternative lain seperti menaiki public transport. ;) kan kan??!

SheyPull said...

hahahah :)
baik lah reis..:P



JOM singgah blog saya nak...wordless wednesday : jgn U turn la..kan dah cakap...

SYAF said...

sedey nya

yad'z said...

uitt.. dasatt

Nur Syazana Mohammed Sani said...

cedera xorang nye 2 ? mesti susah nak kuo sebab da senget :P

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/pengsan.html