Friday, June 10, 2011

sabun yang dinanti nantikan

assalamualaikum.

haaa ni dah ade dah sabuun pertama di malaysia ni.sabun yang dinanti nantikan oleh orang ramai yang suka sangat tido tu.belikan sabun ni mesti dia tak tido sebab sabun ni sangat unik.



sape sape yang da try dan tahu keberkesanan dia,sila inform.hahahahaha :p
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

3 comments:

Raja Fatin Athirah said...

Dah pakai, tapi tak berkesan, Mama beli untuk hidup kat asrama tapi yang sdap dia fresh je, pakai badan sedap la

syaimz said...

HAHAHA,ini BEST!

alif haris said...

hehe .. nak beli la nnt .. bia ta ngntok dlm kuliah .. hehe