Tuesday, June 21, 2011

aku berfesyen?

assalamualaikum

ehem ehem.kali ni nak update pasal scarf pula.boleh tak?boleh ke tak boleh ke blog aku kan?aku punya pasal la kan?hahaha.jangan marah yee para pembaca.gurau je.hehehehehehe.seperti mana yang korang tahu scarf itu adalah sejenis makanan seafood.ok tipu je.ini lah scarf.



sekarang ni bukan perempuan je yang pakai scarf kan?laki pon ade yang pakai scarf.lelaki pakai scarf tak silap aku mula nampak dari jepun.hahaha.tengok ape tah lupa.lepas tu mula la meluas pengunaan scarf dikalangan lelaki.

aku bukan ape.sekali sekala tengok cam best je pakai scarf ni kan?kadang kadang teringin juga nak pakai scarf.tapi rasa cam tak sesuai je?tak tau kenapa.nampak macam style.tapi bila aku pakai macam tak sesuai.sedar diri tak hensem.hahaha.





aku ade la juga follow beberapa blog perniagaan pasal scarf ni.lawa lawa pula scarf dia pamerkan.rasa nak beli tapi kalau beli kang tak pakai membazir pula.ahaha.bukan ape mesti orang perli aku punya kalau aku pakai benda benda cam tu.

bayangkanlah aku pakai snow cap pon diorang perli aku cakap aku poyo pula pakai snow cap.bukan ade salji pon kat malaysia ni.aku macam,so what?fesyen ape?nampak menarik.sekali sekala berfesyen ape salahnya kan?diorang jeles kot aku lagi cute.hahaha.

sekali sekala aku pon nak juga berfesyen.bolehkan?hahaha :p

kan style pakai scarf cam ni :)


P/S:harap harap satu hari nanti dapat la merasa pakai scarf ni.*adesesiapayangbaikhatinakbagiscarf?*


Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

16 comments:

syaimz said...

boleh la, macam semart...haha

A M E ! said...

HHAHA . menarik laa pakai . ame pernah pakai sekali . tapi a bit rimas laa . ;)

kalau nak mencuba , tak salah kann ? ;)

yad'z said...

hehehe.... nak pakai scarf ke..meh adik bagi nakk.. hehe

Ai-Sis said...

syaimz;hahaha yeke?jom pakai :D

Ai-Sis said...

ame;hahaha.ye ke?rimas?sebab panas kot?haha.yeah.tapi still segan nak pakai.hahaha

Ai-Sis said...

yadz;hahaha nak!!!eleyh macam la betul dia nak bagi.hahaha

eddy syrol said...

pakai serban time raya tahun lepas..tu consider scarf ke?ngeeee

jom terjah NI PARKING AKU

Mekz's! said...

Handsomenye Jake (#2 picture).. (^^) LOL!

A M E ! said...

ai sis ? ada something for you di blog ame . HAHA .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/06/confess-248-what-i-wore-for-today-is.html

have a nice day ya .

Ai-Sis said...

eddy syrol;hahaha.pon boleh.otw untuk baca ;)

Ai-Sis said...

mekz;gay ke?hahaha :p

Ai-Sis said...

ame;thanks bro.haha.terharu kejap abam ramai follower promote.hehe :D

A M E ! said...

HAHA . jangan nak abam ramai follower sangat laa . sama je kita kann ;)

Ai-Sis said...

follower saya sikit je.hehe.same tapi berbeza.hahaha.kidding je :D

Mekz's! said...

eh mane ade gay! ni perempuan la..! Ainul Yaqin, nmpak sgt xbace blog kte ni..LOL!

Ai-Sis said...

opps?mekz ni ainul yaqin ke?hahaha.pakai nama lain sape suruh.hahaha.ingatkan ade lagi sorang tu nama mekz kat belakang tapi lelaki.haaa.kan da kena.hahaha.baca jee.tapi banyak sangat,tak sempat nak notice.haha