Thursday, June 23, 2011

GUA PANGKAH BLOG LU!!!ppffftttt!!!



assalamualaikum

errrkkkk rilek luuu broo.jangan marah-marah jangan salah sangka.baca dulu apa yang nak diupdatekan dalam entry ni.aku bukan ape,aku kureng betul la nak blogwalking.memang aku tak berapa gemar nak blogwalking ni dari dulu lagi.

ade sebab kenapa aku tak suka nak blogwalking sangat.ini adalah peringatan untuk blogger diluar sana.bukan sahaja untuk blogger diluar sana.malah untuk aku sebagai salah seorang dari ahli keluarga blogger.aku terpaksa kerek skit kat dalam entry kali ini.maaf lah jika ade sebarang kekasaran bahasa disini.


1)silalah buang musik didalam blog anda.kalau nak ade musik pun biarlah yang ade butang "pause" diblog supaya orang yang blogwalking itu dapat mematikan suara musik itu jika tidak suka.kalau takde butang "pause" aku nasihatkan tak perlu letak musik dalam blog.LAPTOP AKU PON ADE LAGU!!

2)tolong jangan letak pelbagai widget yang merepek repek semua.aku terasa seperti semak nak tengok info yang ade kat blog korang ataupon cari sesuatu.SERABUT!!!terlalu banyak widget boleh buatkan blog korang berat sekaligus hangkan browser orang yang blogwalking kat blog korang.da banyak kali aku kena ni!!

3)sila letak chatbox dalam blog korang.aku tension bila aku nak tinggalkan msg kat blog korang tanda aku ada blogwalking korang sangat susah!!pastuh cakap SOMBONG sebab tak pergi melawat pon blog korang.aku tak suka betul jadi macam ni.

4)tolong jangan hide korang punya follower.kalau nak sorok pon pergi la buat butang follower.menyusahkan aku je kalau nak follow.dahlah tak letak follower,dah tu butang follower pon takde.macam mana aku nak follow?kalau kat sidebar atas ade tulis follow takpe.ni dengan itu sekali dibuang.dah tu cakap asal takde orang follow.sepak kang.

5)tolong la jangan buat tulisan berwarna warni ke tulisan besar kecik besar ke tolong jangan.tulisan kecik pon jangan.menyusahkan aku nak baca je.aku tension bila ade orang buat macam ni.tak serata langsung!

gua tak kira la lu sapa kan?abg long ka retis ka veteren ka kalau lu tak boleh buat ini 5 perkara,gua comfirm sama lu orang,takkan ramai yang akan datang ke blog lu orang.gua pon malas nak blogwalking kat blog lu orang lagi.gua terus PANGKAH BLOG LU!!percaya atau tidak lu pikir lah sendiri!

maaf terkasar  bahasa.




Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

25 comments:

aiEz said...

auwww...jangan pangkah blog shayer..yg 1st tu memang patut jd 1st..setuju sangat

Fahmi Mahat said...

garang, seperti biasa. hehe.. =)

FahmiMahat

syaimz said...

hmm...blog akulah contoh yang terbaek.haha

shiema sufian said...

sukaaa ini :)

riben putih said...

<--- blog bdk ni xde shoutbox rilek je..xde lak kate org sombong..haha

cik najihah said...

opss..marahnye..
hee singgah dari SB :)

lisa min said...

perghh sungguh menusuk entry kau kali ni..hahahahah.

sumaiyah mokhtar said...

wahhhh marahnye :)

sergeant keroro said...

gua tak reti la sebab gua tak retis. abg ai sis tolong ajar i boleh?

XD

NuSaNa NoSa 91 said...

haaaaa.. sure blog keen kena pangkah ni.. waaaaaaa~ T_T

Mekz's! said...

Opppssssie..terase japp..haha LOL!!

Ai-Sis said...

azie;haha.tak pangkah.hanya sekadar peringatan sahaja :)

Ai-Sis said...

fahmi mahat;haha.ye ke?mana ade selalu garang.hahaha :p

Ai-Sis said...

syamiz;hahaha.perasan la tuu

Ai-Sis said...

shiema sufian;suka?haha terima kasih

Ai-Sis said...

riben putih;hahaha.memang la.dia kan retis.mana ade orang nak kata dia sombong.hahaha

Ai-Sis said...

cik najihah;haha takde laaa.ini cuma peringatan je :)

Ai-Sis said...

lisa min;eyh mesti lah.hahaha

Ai-Sis said...

sumaiyah mokhtar;haha takde laaa.ini cuma peringatan je.tak marah.choice is in your hand :)

Ai-Sis said...

sergeant keroro;hahaha gedik.geget kang baroo tau.ahaha

Ai-Sis said...

nusana nosa;tak kena pon laaa.hahaha.ini cuma peringatan je pon.rileks.hehehe

Ai-Sis said...

mekz;hahaha.terasa ye dik?hahaha :p

Ai-Sis said...

mekz;hahaha.terasa ye dik?hahaha :p

Hanif Idrus Blog said...

kekekkekeke...sama ler kita..yang palig malas ada lagu..
aduss...ada sekali tu buka 2 atau 3blog semua ada lagu...
Hanif bin Idrus Blog

Ai-Sis said...

tau x peee.rimas.hahaha