Wednesday, June 22, 2011

dah tak boleh...

assalamualaikum.

sedihnya.sekrang ni blog problem rasanya.tak boleh nak update entry la buat seketika waktu kerana blog jeles aku selalu update entry pakai gambar.hahaha.adoi.jadi kena la tunggu lama skit baroo boleh update entry.kalau takde gambar rasa cam bosan la pula kan nak baca?

jadi buat masa ni takde la nak update entry.tak syok takde gambar.so tunggu la sehari dua nanti baroo saya update yee.


*tension dan frust menongeng bila ade idea tak boleh update pula*

Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

8 comments:

Nay said...

guna coding la masuk gambar weyh :)

Ai-Sis said...

nay;errr tengok la macam mana.malas pula nak upload kat photobucket -.-"

sergeant keroro said...

copy paste je malas?? hehe XD

syaimz said...

hmmm...ni mesti blogspot tgh merajuk kat ko...haha...

Ai-Sis said...

sergeant keroro;mana ade malas.da cuba tapi tak boleh juga..sedih... T.T

Ai-Sis said...

syaimz;hahaha.entah.dia jeles sangat dengan aku sebab orang lain buat Wordless Wednesday aku tak buat.hahaa :p

arfah said...

huhuhuhu memang tahap sabotaj ni...huhuhuhu sama je kite semalam... :(

Ai-Sis said...

haha da ok la :D