Saturday, February 12, 2011

Tangan Bertuah Cik Niko

salam kepada semua pembaca sekalian alam yang sedang membaca coretan entry kali ini.haaaaaaaaaaa kali ni nak join cabutan bertuah anjuran Cik Niko kita.haaaa cabutan bertuah ini sangat senang untuk dijoin.betul tak tipu.bagi budak sekolah rendah pon,diorang boleh masuk.tipu ar kalau cakap budak tadika pon reti join kan?jadi meyh proceed to the next stage. *wink wink*


haaa cabutan bertuah ini boleh didapati disinisinisinisini click saya cepat! haa ini satu paksaan.kalau tak nak join?tak mo kawan...hahaha.kidding jeerrrrr.mari laa ramai ramai hebohkan pasal cabutan bertuah ni.senang je..kalau anda masuk cabutan bertuah ini,anda cuma perlu buat entry pasal cabutan bertuah ni dan letakkan banner ini di sidebar anda.selepas itu postkan link entry ini di blog beliau tadi serta follow beliau untuk mengetahui updatenya nanti.haaa senang je kan??jadi moh moh kita join moh

bom dibaling kepada

Liyana Afiqah
Nurul Husna Mukhtar
Roxybelle Eiyra
Jamilah
Chokichoki
Miz Novexx
Salfiza
Lina Adryana
Mizz Farah
Mohd Haniff
Ydaa Dieha
Dyla
Miss Angin
Rara Tan
Achu
Shazmira
Waeda
Trah

Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

8 comments:

mellow said...

gua kena tapi gua dh buat rsenye haha

Sunah Mohammad said...

Fuhhh! Nasib bek tak kena..i tau, ai sis tak berani punya..kang dia kena kebaboom balik! hahaha~ *kakak garang*

Achu said...

baik aisis....hehe

Ai-Sis said...

mellow;ye ke?tak habaq pon :(

kak sunnah;heee time saya post ni kak tak follow lagi,sebab tu tak tagged.hahaha

achu;hee terima kasih :D

Sunah Mohammad said...

budak kecik! ubah setting la! hish..tak faham2 lagik maksud post akak tu? hahaha~

Ai-Sis said...

kak sunnah;hek hek hek.tukar setting?setting ape?haha

Sunah Mohammad said...

setting komen la ngek~ susah cenggini..tak pasal2 akak pangkah terus kalo terlupa yang kat sini kena buat word verification..

Ai-Sis said...

ye ke??kat setting comment la kan??hee ok.hek hek hek :D