Friday, February 4, 2011

ice baby ice

salam kepada semua reader yang membaca.kali ini saya ingin mencoretkan tentang ICE CREAM yang saya baru sahaja makan sebentar tadi.wahhhh sangat nikmat yee makan ice cream ini.

mesti korang yang baca ni pon suka makan ice cream kan??tapi saya jarang makan ice cream ni.betul tak tipu.memang jarang makan ice cream ni.boleh kira berapa kali saya makan ice cream dalam tempoh 5 tahun ni.tapi hari ini mak saya belikan satu cup besar ice cream walls of selection double ducth.

sedap tuuu.jangan memain.da lama tak makan ice cream tetiba dapat ice cream mahal plak kan.memang sedap leee.tapi makan skit je sebab tak berapa nak minat sangat ice cream ni.rugi kan?korang nak tak?mesti nak kan?haa meyh datang umah,saya bagi makan meyh.hehehe

jadi nak cerita sedikit la ape yang ade dalam ice cream ni.yela seperti yang korang semua tahu,ice cream walls selection ni mahal dan agak terkenal la dalam negara kita ni.ingredient dia pon aku tak terjangka.yela aku bukan peminat ice cream ni.jadi memang tak terjangka la.

ingredient yang ade kat dalam ice ream itu ialah of course la ice cream.selain itu,kacang biasa tu.yang ade kat ice cream lain dan juga coklat yang digunakan oleh mcd tu yang untuk buat sundae tuu.haaa sedap kan?lagi satu ingredient dia yang memang saya tak terjangka ialah marshmellow pon ade dalam tu.

mesti korang tak sangka kan?yang da makan tu senyap.ni untuk yang belum makan je.hahahahaha.memang agak sedap ye tapi macam tak kena je tetiba ade marshmellow dalam tu.itu bagi pendapat saya la.bagi orang lain just nice je kot?

pape pon ice ream ini sedap dimakan sekali sekala XD





jangan jeles saya dapat makan ice cream ini =D
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

2 comments:

mellow said...

saya tak jeles . sebab saya adalah mellow :p

Ai-Sis said...

anda adalah mellow,bukan marsh mellow.hahaha =p