Friday, February 11, 2011

I Love Doing Work Contest

salaaaammm kepada semua readers yang berbahagia kepada yang tertua sekali,siapa lagi kalau bukan anda?dan juga yang termuda,errr anda juga la kan?sebab anda je yang sedang membaca entry ini.haaaa.kali ini contest tentang buat kerja pula.macam best jeeee.agak teruja nak join contest contest seperti ini yee.tak taw kenapa terasa suka sangat nak masuk contest.hahahaha.ok proceed to the next stage.


haaa contest ini baru sahaja di anjurkan oleh cik nadia kita yee.haaa baro je lagi contest ni.haa ape lagi,cepat la join contest ni sebelum ramai orang yang masuk,cepat cepat click sinisinisinisinsinisini cepat.haaaa jangan click benda lain pula.kang tersesat kat tempat lain kang,sape susah?haa patah jela balik.hahaha.kidding.



haaa saya pertaruhkan gambar ini sebagai penyertaan dalam contest ini.time ni ade kursus kepimpinan.masa ni perlu berbincang tentang kertas kerja yang mahu dilakukan ketika semester ini.haaaa buat kerja dan berposing lah nampaknya.hehehehe.harap harap boleh la menang :D

bom dibaling kepada

Liyana Afiqah
Jamilah
Choki-Choki

Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

2 comments:

nadia rosle said...

hihi. kimsalam kat boy yg paling depan tu eh. :p (menggatal sat)

niceee! hihi. good luck dear :D

Ai-Sis said...

hahaha sempat lagi tuu nak gatal gatal cik penganjur kita ni.haha.thanks :D