Friday, February 11, 2011

Contest Senyum Paling Ceria

ok seperti yang korang pernah lihat sebelum ini,ada contest senyum tanpa gigi kan?haaa ade kan??takde??haa g check balik kat blog archieve.mesti ade.cepat g tengok.hahahaha.kidding

*wink wink*
haa kali ini contest senyum paling ceria dianjurkan oleh cik namee kita yee.soo nak kena  buat senyuman yang paling ceria yang boleh ditangkap dengan camera la kan?takkan dengan botol air pula?kan?hahaha.ok proceed to the next page.




ok inilah banner bagi contest yang saya sedang join sekarang ni.saya tahu ramai yang sangat stress sangat ditempat kerja,di tempat belajar,,dirumah dan sebagainya.jadi mari la join contest ini untuk kita same-same senyum menceriakan dan mendapatkan kembali mood mood ceria untuk melakukan sesuatu.haaaa.kalau kita tak ceria,ape-ape pon tak boleh buat,betul tak?haaaa apa lagi,mari click sinisitusana untuk mendapatkan maklumat lebihan  tentang contest ini.




haaaaaaaaa saya pertaruhkan gambar ini pula sebagai penyertaan kepada contest ini.ok mari saya ceritakan tentang gambar yang telah saya pilih untuk mewakili diri saya dalam contest ini mari.*teruja ni*


gambar ini diambil selepas tamatnya majlis anugerah dekan.mesti la senyum ceria kan?dapat sijil penghargaan terhadap pencapaian akademik yang baik.siap dapat hadiah dan makan besar lagi kat hotel tu.haaaa best gila,rugi sape yang tak dapat dekan dan tak datang ke hotel masa tu.serius,best dan happening gila la time tu.comel kan saya senyum begitu?wekekekeke gurau je.harap harap-harap gambar ni boleh la bawa tuah kepada tuan empunya blog ini :D


bom dibaling kepada

Nurul Husna Mukhtar
Liyana Afiqah Khirrudi
Roxybelle Eiyra

Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

4 comments:

fiq. said...

wa, ceria gitu!

Ai-Sis said...

hek hek hek.ceria laaaa baroo lepas majlis kan?kan?hahaha :D

roxybelleiyramethyst said...

kene tag lagi sy????wakakaka...ghajin bebenor kamu...okies....thanx ye...

Ai-Sis said...

hek hek hek.bukan selalu :D