Friday, February 11, 2011

memang ke?

assalamualaikum kepada semua readers,stalker dan anonyms yang follow secara senyap mahupun yang masih tidak follow.selamat pagi buat anda semua.dipagi yang indah indah belaka ini,ingin saya mengambil kesempatan untuk mencoretkan entry pendek tentang satu perkara.

saya ingin bertanya kepada anda anda semua tentang facebook.adakah facebook saya seorang sahaja yang bermasalah atau anda semua punya fb pon ade masalah juga?sebab dari semalam sampai sekarang tak boleh nak masuk macam biasa.selalu aje jadi macam dalam gambar ni.



pelik nya saya dengan FB ni.tetiba je jadi macam ni.selalunya yang jadi macam ini ialah disebabkan connection slow atau lemah.nak kata broadband saya da sampai limit,bukak benda lain semua ok je.laju je.nak masuk FB je jadi macam ni.kenape ye???

saya benci saya benci benci benci bila FB jadi macam ni.saya tak dapat nak meluangkan masa dengan kawan kawan di SB.saya rindu dengan kawan kawan SB.huwaaaaaaaa.bila nak ok FB ni?somebody tolong tolong katakan yang FB awak pun jadi macam saya,saya tak mo saya sorang je jadi macam ni T.T

Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

8 comments:

Achu said...

haha memg jdi cmni ler klau tenet slow....hehe

Ai-Sis said...

tapi tapi tapi,broadband saya laju je?bukak blog semua ok laju je.buka FB je jadi macam ni =(

athirah said...

tu la byk sgt LIKE.. hahhahahahaha

Ai-Sis said...

jahat ouhhh athirah.hahaha.sib baik awak comel :D

il ya na said...

akak rase mmg certain fb user kena cmni. coz kawan akak text petang tadi cakap fb dia got problem. yang lain smua ok. tapi fb akak ok je. jgn jelessss

Ai-Sis said...

certain certain???wahhhh.sib baik.ingatkan saya sorang je.wekekeke :D ala tak jeles pon.da boleh da bukak :D

roxybelleiyramethyst said...

kekadang fb jd gitu cz nak update...bese lerr tue...kalau nak log in lagi xle...

Ai-Sis said...

oh ye ke?mana la taw kan,tetiba kena hack ke?haaa kan susah :D