Friday, November 11, 2011

pengumuman GA

assalamualaikum

haaa korang masih ingat lagi tak?GA yang aku janji janjikan tu?mesti tak ingat punya kan?sebab ape?sebab itu entry bulan lepas.meyh click sini untuk mengenang kembali memori dulu kala.haaaaaaaa da baca da?ingat da?haa bagus.

seperti yang aku katakan,aku nak tengok berapa ramai yang nak join kalau aku buat GA,respon kat comment.tapi ramai yang like daripada comment.jadi dengan ini aku mengumumkan GA tu tak jadi nak buat sebab tak ramai respon comment kat entry GA tu.so GA itu cancel.

disebabkan dah cancel maka buku itu aku buat hadiah untuk gath kat melaka nanti yea :)
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

1 comment:

Eyda Syahida said...

nak awek chuck taylor laa!!! >.<