Sunday, October 9, 2011

korang nak GA tak?



assalamualaikum

aku just nak update je pasal GA.selama ini aku cuma berpeluang untuk join contest/GA sahaja.kali ini aku nak jadi penganjur GA pula itu pon kalau ramai yang nak masuk GA yang aku nak buat ni lah.ini merupakan kali pertama la aku nak buat GA ni.sebelum ini pon memang teringin tapi masih terfikir lagi.

GA aku simple je tapi aku takkan buat sekarang.sebab aku tengah busy dengan final project,assignment dan juga presentation.tidak lupa juga aku bakal menghadapi final exam bulan 11 ni.jadi kalau aku buat GA sekarang ni memang aku tak boleh la nak concentrate dengan study aku ni.maklumlah nak kena up to date je.

disebabkan aku teringin nak buat GA tapi selepas final examlah sekiranya ramai yang nak join,jadi aku nak revealkan hadiah GA aku awal awal.jadi nak tahu apa hadiah dia?jom tengok bawah ni



HADIAH GA

Buku Kitab Terfaktab
Aloy Paradoks Nurul Asykin
Awek Chuck Taylor

haaaa ok tak hadiah aku untuk GA yang aku nak anjurkan ni?siap ade tanda tangan author lagi.cuma MR K jela takde kot sebab dia takde.jadi korang nak join ke GA aku ni?kalau ramai yang memberi respond,aku akan buat GA ni selepas aku final exam iaitu selepas 20/11/2011 ni.

kalau ada yang nak sponsor pon boleh je contact aku kat FB aku search(Ai Sis) sekiranya adalah yang baik hati nak sponsor.kalau ada yang berminat boleh lah respond kat comment bawah entry ini.aku cuma nak tengok berapa ramai je yang nak join.kalau ramai aku buat GA kalau tak ramai,aku pertimbangkan dulu bagai mana :)

butir GA akan diberitahu kemudian sekiranya jadi :)

.
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

7 comments:

RinsyaRyc said...

malas la sis.. >< hehe.. tumpang komen aje sini.. hehe.. ^^

Muna rahimah said...

abg , adk nak join tau ! :)

emy|farid said...

nak2. harusla bt je. hehe lumayan!

Eyda Syahida said...

nk sponsor jugak.. tp fikir balikla sbb cam standing je gn hdiah yg sedia ada.. huuuu~

nurul diana said...

mauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Marniey said...

sibuk dgn exam. hohoho

Aimi Nadhrah. said...

Issss, nak terfaktab ngn chuck taylor tu pls. HAHA
bg je la trus, sbb smua kt ats cm dh withdraw dh :P