Saturday, October 1, 2011

perlu ke?



assalamualaikum

untuk pengetahuan korang kali ini aku nak update pasal perlu ke nak like jika tengah stalk?ok benda ni da banyak kali da berlaku cuma aku je pendam dan malas nak cakap bebanyak.tapi semakin lama semakin banyak pula yang dilike oleh mereka-mereka ini.

bagi aku itu sangat annoying.tersangat lah annoying.nak stalk,stalk jela tidak perlu nak like bagitahu kau sedang stalk.menaikkan darah aku je.aku tak kisah nak stalk pon,tapi jangan lah like plak comment yang aku post kat member aku ni.attooii~semak notification aku je lah~

kalau aku kenal tak pelah.ni tah sape sape tah tetibe like bebanyak comment aku.perghhh menaik darah tinggi aku tak pepasal pasal benda ni.dah lah sekarang ni FB pon dah takde privacy langsung.semua dipaparkan disebelah kanan kat sidebar tu.itu pon nak like jugak.

eyh tolong lah orang kat luar sana,nak stalk,stalk je tak perlu nak like bagai apa yang aku post/comment kat wall orang lain.kalau kat dalam group lain citer memang semuanya baca so tak kisah sesiapa pon nak like.ni kat wall kot?privacy orang.

aku tau ada diantara korang akan cakap kalau tak nak orang lain like,gunalah inbox.ape guna ade inbox?aku tahu,tapi takkan la nak tanya benda skit pon nak inbox?kalau macam tu baik tak payah ade wall semua inbox je senang.suruh mark tu buang wall.mesti semua orang akan pakai inbox.

aku bukan ape,aku tension bila orang yang tak dikenali tetibe je curi baca apa yang aku borak.dah macam orang yang mencuri perbualan orang lain.adab takde ke?tau la ini social network.tempat untuk bergaul.tapi agak la skit sampai macam tu sekali.langsung tak memahami langsung penguna lain.

sebab itu lah sekarang ni aku tak banyak comment dengan orang lain sebab FB sendiri sudah tiada privacy apetah lagi diorang yang tidak dikenali ni yang like like comment macam orang gila?pergh rimas rimas.tension plak aku.itu sebab aku tak suka interface FB yang baroo ni.

kang jangan menyesal lah kalau aku report acc kau nanti,tak pepasal tak je kalau aku repot.nak stalk,stalk je tak perlu nak like.rimas betul kalau ade orang yang tak dikenali like comment aku bebanyak.tolonglah,hormatilah pengguna lain.atototototototototototoooiii~
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

6 comments:

Eyda Syahida said...

awak memang ada darah tinggi eh? huuu~

sabor je lah, kadang2 tengok noti banyak macam eksaited je kan tup2 yang orang like komen kite. penat!

Ku Azhar said...

nk stalk entry nie blh?? ku tekan like! :D

RinsyaRyc said...

ko salu like aku.. saba jelah.. huhuhu..

http://bulatmata.blogspot.com/

Pendamba Mawar said...

hehe no komen.lalaa..

frenz kat FB sikit

emy|farid said...

nak like banyak2 buat page sendiri

ZACK ENTRY said...

sabar je, buat biasa sudah..like je pun, tak semestinya ada makna apa-apa..