Wednesday, August 10, 2011

termalu sendiri gua.cissss!!!

assalamualaikum

ni nak update entry pasal aku malu sendiri lah.wakakaka.cam gampang je kejadian yang baroo berlaku beberapa minit yang lalu.moh le kitak scroll ke bawah lagi moh moh ;p


tadi pergi ke kedai motor.sebab batteri motor aku da weak sangat.aku ingatkan shot 2 hari lepas.sebab masa aku nak start pakai starter tu,menyala tak sampai 2 saat terus padam.damn betul.buat cuak aku je.ingatkan shot la sebab baroo pakai 1 bulan setengah je.takkan batteri aku da kong kan??

rupa-rupanya bila sampai kat kedai tadi,mekanik tu cakap battery yang kong.bukan shot.hahaha.okay malu disitu.pastuh tanya la harga bagai semua pasal battery dan memacam la sampai aku sendiri da pening apa benda si mekanik ni cakap cakapkan.hahaha.ingat aku ni blaja mekanik ke nak sembang dengan aku pasal spare part ni.hahahaha.adoi.

then cas laa battery tu.petang sat lagi jam 3 boleh pergi ambik dah batteri tu.yang paling segan dibuatnya,dia suruh pakai starter tendang.aku pon comfident la dirikan motor tu,aku pakai la starter penendang tu dengan bersungguh-sungguh tanpa melihat mekanik tu.


ni la gambar starter penendang motor kalau tak tahu.

mekanik tu pon tolong lah aku pegang motor tu sebab motor tu asyik bergerak je setiap kali aku ganyang starter penendang tu.aku pon jam la berkali kali plak kena ganyang sampai penat kaki aku.pastuh mekanik tu pon try la ganyang dua tiga kali.

dia ganyang pon tak nak start gak.pastuh dia check kunci motor.dia pon da gelak pandang aku cakap "kunci pon tak on lagi macam mana mau start daaaa.sampai kiamat pon takkan start kalau macam tu."aku da segan tahan dewa da dengan mekanik tu.hahahahahaha.hadooiii.tah ape yang aku fikir pon tak tau.fikir pasal exam dengan presentation punya pasal la ni esok nak kena present.next week pula exam.

damn betul.segan petala 18 aku dibuatnya.dah le petang nanti nak ambik battery tu balik.muka tebal jer laaa nak ambik nanti.wekekekekekekeke.tersipu malu sendiri.hahahahaha

;p



Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

6 comments:

shafiqabdshukor said...

kui..kui..kui...
nebes kot...

dilah_buzz said...

hahaa.. adat la tuh. kdg2 kita terlampau gopoh tuh jadi mcm tuh. =)

WAHIDA ALIAS said...

mmg malu betol la...hahahaha

kaizen said...

sabar je laa


latest entry Antara Hidup & Mati

Nak DUIT RAYA X??

Bila Perempuan KENCING BERDIRI

arnabs said...

hahahaa
mcm2..mmg xstart la kalo xon..

cik aida said...

beli baru je bro..huhuhu