Wednesday, August 17, 2011

jangan nak over sangat lah!



assalamualaikum.

nak update skit la pasal dressing dressing ni.sementara aku dating tadi aku ade la observe budak budak sekolah lelaki ni.*kantoi dating disitu*aku tengok punyalah menyampah gila nak rak tengok.takdelah budaya barat dan korea ni da semakin menular dikalangan remaja.

kalau sekadar berminat takpe.ni sampai dressing pun ala-ala orang barat.baju nak terlebih kain panjang ke bawah je.seluar nak ketat.pastu pakai kasut besar besar.gila menyampah aku.sepanjang aku observe dari datang,sampai nak balik,ramai la budak remaja berdressing macam tu.

aku tengok pon macam "over gila budak ni dressing".sedang sedang sudah lah.biasa jerk dressing.tak perlu nak bagai semua tu la.umur baru dalam form 2 agaknya.dressing da macam poyo gila nak tunjuk macam konon style la dressing cam tu.

aku tengok meluat kot.hampir kemana sajalah yang aku pergi pasti ada yang dressing over gitu.sakit mata betul aku tengok.rimas rimas.hadoi.budak zaman sekarang ni kuat sangat pengaruh dressing dari orang luar.aku yang keluar ni pon dressing sesimple mungkin.

budak budak baru nak up?dressing kaw-kaw jerk.tapi jalan dengan parents.gila tak boleh bla.tah la aku cam tak boleh la tengok orang dressing over gila babeng ah.tak tau kenapa.mesti rasa cam "eeeiiiii poyonya kau!".hahahaha.benda kat malaysia kot,agak ar dressing style barat.cam kelakar pon ade aku tengok.gila tebal muka dressing ala-ala korea,barat bagai semua.ingat cosplay ke?tiru tiru cara pakai bagai.hadoi.tolong arrrrrrr.

aku kalau dressing pon paling aku rasa nak dressing pon pakai sweater jer kot itu pon aku da rasa cam aku dressing over gila.segan gila kalau over dressing ni.tapi tah la budak budak sekarang ni ramai yang muka tebal.rilek je dressing over.

bukan aku nak kutuk atau kondem la kan,tapi kalau kena dan sesuai dengan gaya nampak smart takpe.ni tak kena langsung dengan style.hadoi.rasa cam eeeiiissshhhhh.hahahahaha damn betul.

nota kaki:kan best kalau pergi sana sini semua pakai baju melayu.sejuk mata ;)
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

9 comments:

nizam said...

tu laaa.........pakai sluar pon mcm tak pkai ja

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

budak2 baru nk up.. biasa la... baru kenal erti kebebasan :)

shafiqabdshukor said...

huhuhuhu..
budak2 zaman skrg...
hmm..

ct kamila said...

aku setuju dgn ko nih..

stress kot tgok bdk2 dressing over gilos ni

HA HA

:P

erleena said...

yezz bju mlyu! haha

Mekz's! said...

budak budak immature macam tu la..hurm sekeh jom pale dorang..hehe

ame elms ! said...

suruh dia bukak je laa seluar tu . -.-

haikalblank said...

padahal menyeksa diri.

"tapi apa gua kisah bro! biar seksa, janji stylo "
-budak metropolitan-

yad'z said...

hahah.. dating pakai baju melayu ke? wahhh..