Wednesday, August 24, 2011

buat kerja jahat tapi tak pandai sorok



assalamualaikum

haaaiii kawan kawan.nama saya upin.dia adik saya,ipin.kami adik beradik kembar,kan ipin?betulbetulbetul.okay iklan je tadi.ni nak update sebentar lah pasal kes yang baroo je terjadi pagi tadi.memang terserlah ketidak pandaian orang itu.

okay ceritanya macam ni.aku ade la sorang member perempuan aku,bagitau aku tadi yang acc Facebook dia kena hack.status dia single.tiba tiba tukar inrelationship pula.so dia suruh la aku ubah status dia tu balik risau parents dia tanya dia macam-macam nanti.

so aku pon cam ala tukar status inrelationship je pon.aku ingatkan status je.rupanya ade seorang mamat yang inrelationship dengan dia.memang dia tak kenal pon siapa mamat tu.dia minta tolong aku sebab dia on pakai phone masa tu dalam kelas.so nak tukar semua cam payah skit la ambik masa.

aku pon cam,macam mana pula orang boleh hack.aku check la contact information sebab yang aku tau orang nak hack dia perlu dapatkan email dia je untuk hack account.so kat situ aku da tau da sebab dia tak hide email dia so memang orang lain hack la.

yang aku peliknya,si hackers ni memang desperate nak member aku ni ke?dia tukar inrelationship dengan acc dia kot?takkan lah si hackers ni tukar inrelationship dengan orang lain plak?takde kerja ke?da tu mamat tu plak boleh approve inrelationship.memang sah la hackers tu yang inrelationship.

so kat sini dah memang nampak sangat lah kebodohan hackers tu.memang aku cakap bodoh buat kerja jahat tapi pergi dedahkan diri.memang nampak lah bodohnya.hack pon aku rasa pakai software je bukan hack pakai coding.

so ape yang aku nak cakapkan kat sini,kalau dah pandai buat jahat,pandailah sorok.da pandai makan,pandailah simpan sendiri.takperlu nak show off la kalau ade buat jahat tu kan?orang lain pon ade gak buat jahat tapi takde la sampai nak show off bagitau apa yang dibuat.

bangga plak dia nak showoff "aku hack budak ni sebab nak dia inrelationship dengan aku" kan bodoh namanya.hadoi.tension plak aku.hahahahaha
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

2 comments:

shiema sufian said...

kalau ta hide email memang mudah untuk di hack ke eh ?

Terbang Bersamaku said...

padai2 tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jugak..huhuhu..
~mmg ken private email fb tue, bahye..