Wednesday, August 17, 2011

gigitan cinta?



assalamualaikum

heehee sekarang ni ngah good mood.jadi nak update la entry ni sempena aku dalam mood yang sangat baik.kalau tak jangan harap la aku nak update  blog ini.hehehe.tapi kali ini bukan nak update kenapa mood aku sangat baik hari ini.tapi nak bercakap pasal pakai tudung bermotif?

sekarang ni ramai orang pandang serong terhadap orang yang bertudung.kenapa?haaa kerana ada la sesetengah orang tu bertudung kerana bermotif.kalau motif yang baik takpe tapi ini sebaliknya.sorry to say la kepada kaum perempuan.bukan nak hentam tapi ini adalah realiti.

takdelah.tadi aku ade la godek youtube.ade la sorang minah ni bercakap pasal isu ni.kiranya macam VLOG gak la.tapi minah ni hentam baik punya.hahahaha.memang takde tapis tapis.main lepas je.sempoi gak la dia ni hentam.hahaha.

wanita bertudung kerana ingin menyembunyikan lovebite.patut ke?kalau bertudung kerana sifat ingin berubah ikhlas kerana Allah itu,alhamdulillah.tapi sekiranya selain dari itu?masya~Allah.astafirullah.kerana mereka inilah mereka yang berlainan agama pandang serong terhadap wanita islam yang bertudung.

kerana mereka semua inilah kesucian agama Islam telah tercemar.aku dengar pon sakit hati dengan mereka-mereka yang mempersendakan keagamaan ini.bertudung biarlah kerana Allah bukan kerana benda lain.bukan hanya semata-mata nak tutup lovebite tu.haaaiiihhhh.ape nak jadi laaa.jom tengok video bawah ni.


aku sokong 100% apa yang minah ni cakap.walaupun minah ni tak bertudung,tapi dia tidak main main dalam bab agama.kiranya respect la bila cakap pasal bab agama.alhamdulillah walaupun tak bertudung tapi still menjaga diri.

berkongsi sedikit fakta:love bite ini boleh mengakibatkan kita kena strok.jadi sape yang nak kena strok tu boleh la buat love bite.tak percaya?boleh baca info dengan click disini
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

4 comments:

farra said...

betol tuu..bodoh tol minah2 tu semua..mane boley main2 camtu..haih!

Farierahasanz said...

conteng sini.. hehe

hmm, ade jugak kes mcm tu.. terpulang pada individu tu laa =)

Mekz's! said...

sokong 100% la!! Isy tak sangka betul..(@@)

ana AuNi said...

btol3~
video pmpn uh memg xleh bla la...hahaha..
btw, sush nk jumpe pmpn yg bertudung sbb die sndri ikhlas nk bertudung..
itulah remaja..aish!