Tuesday, July 12, 2011

sedarlah diri tu sikit.



assalamualaikum

yuuuhhuuuuu~lamanya tak hupdate blog ini kan.tapi takde la lama sampai bersarang labah-labah.berhabuk sikit je.hahahaha.kali ni nak hupdate pasal tension pulak.korang tahu ape itu tension??haaaa tension dalam erti kata lain bengang.hahahahaha.bukan bAngang yeee.bEngang.hahahaha.

aku sangat bengang kalau orang tak focus time belajar semasa guru mengajar kat depan.bukan kata aku ni focus sangat la dengan apa yang guru tu ajar.maksud aku,bila guru tu mengajar kat depan tunjuk satu satu,focus la.ni guru da lepas da ajar,baroo terkial kial tanya aku.masa guru mengajar sibuk buat benda yang tak berfaedah.

tension betul aku dengan orang macam ni.bukan satu dua dia tanya.baroo 5 minit ajar step no 3,da tanya aku macam mana nak buat step no 3?baroo ajar step no 4,tanya lagi aku macam mana.padahal guru da tunjuk kat depan screen tu.bapak tension aku weyh dengan orang macam ni.

menganggu konsentrasi aku je nak belajar step yang berikutnya.nasib baik tak susah mana pon.still basic lagi la sebab awal lagi.still boleh catch up la.kalau da pertengahan,tak tau la boleh catch up ke tidak.geram betul aku.guru mengajar tu focus la.tak nak focus jangan kacau orang yang nak focus.

pastuh menganjing orang kalau orang lain tak dapat dan bertanya kepada guru.gila tension aku dengan orang macam ni.padahal sendiri pon same je tanya orang jugak.pastuh nak menganjing orang lain yang tak tahu.hish apa pon tak boleh laa.

bukan tak boleh nak tanya.bukan dilarang sama sekali tanya aku.boleh je tanya tapi agak ar sampai macam tu sekali.kalau iye pon bosan,tak payah la kacau orang yang nak focus belajar.dah tu sedar la diri tu sikit.same same menimba ilmu.tak payah la nak menganjing sangat orang lain.same je.
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

4 comments:

Mekz's! said...

haha..mmg tension org yang sebegitu rhupe. hurm, kdg kdg sendiri pn mcm tu so take it as pengajaran laa. ;)

Farhana Jafri said...

hahahaha klau aku wt derk je.. xd mse nk mlayan org mcm tu..

jemput singgah ANASAURUS :)

hana nabihah said...

hehehe mane2 mmg wujud org gini ;P

alif haris said...

hahahha .. aku pn tension dow ngnn orag cmni .. ~

tawunye nk ganggu kite aje .. huh!