Saturday, July 9, 2011

desperate sangat ke?



assalamualaikum.

keh keh keh.nak update pasal desparate pulak kali ni.hehehehehe.bukan apee.memang agak kelakor kalau dengor pasal desperate ni.bukan desperate pasal makanan.bukan.rasanya korang da dapat teka kot desperate pasal ape.desperate pasal nak bercinta.

haih ni la dio bilo da kemaruk.hahahaha.kelakor.yang paling aku kesiankan sekali si mamat ni terlalu desperate sangat nak kat awek orang.adoi.banyak kali da aku tengok benda macam ni.kat member aku pon ade la terjadi,diorang citer.hahaha

nampak benor buduhnya terserlah bagai.si perempuan ini langsung tak berapa nak layan lelaki ni.tapi yang si lelaki ni pula bukan main lagi post cintan cintun kat wall perempuan ni.memang menampakkan desperate habis la nak bercinta dak laki ni.susah nak faham orang tak suka dia.nasib lah perempuan ni hatinya lembut tak mahu melukakan hati orang sekeliling dia.still layan nak tak nak je sebab takot kecik hati dalam masa yang sama risau pasal pakwe dia macam mana bila tau pasal ni.haaaiiihhh~

mungkin sebab si perempuan ni tak letak inrelationship la kot si mamat ni post cintan habis kat wall perempuan tu.hahahaha lawak lawak.yang aku ni da tau yang si perempuan ni da berpunya,aku pon menganjing la mamat ni.hahaha.bukan aku je,member member perempuan tu pon menganjing dia kat wall perempuan tu.kesian kot mamat tu.pastuh mamat tu boleh pulak like.hahahahaha.

nampak benor lurus bendul mamat ni ataupon dia buat muka tebal je tak tau la kan.pastuh dia sambung mengayat macam mamat ni da bercouple dengan perempuan ni pula.eyh tebalnya muka.memang tak boleh blah.nasib baik pakwe perempuan ni cool je tak buat pape,tak sound pon sebab hubungan mereka dirahsiakan atas persetujuan kedua dua belah pihak.so respect ar kat pakwe perempuan ni sebab cool je bila ade orang buat macam tu kat makwe dia.tapi luar je kot nampak cool dalam siapa tahu kan?

moral of the story;si jejaka diluar sana sekalian.sila la fahami hint dan gaya yang dituturkan dengan sebaik mungkin kerana kalau orang dah tak suka tu,tak perlulah nak gedik mengayat lagi.kalau aku duduk ditempat perempuan tu pon aku rimas gile.hadoi.desperate dan tak faham bahasa betul.
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

6 comments:

azam said...

yelah tu kot......xpatut

Noorhafizah いざッ said...

bkn laki aje..
pmpn pun ada.. tp bkn sy :P

yunZ said...

lack of love tu kalo da desperate sgt..

cheritakhita-yuyunz.blogspot.com
singgah saya ya.

Cik Meyo said...

lau pempuan yg desperate lg la kot, haha

Nur Fajariah said...

syg sgt kott..tu yg jadi cmtu.

arnabs said...

trlalu bnyk mcm 2 kt fb..haha
xcool lgsg...