Thursday, July 7, 2011

pernah tak?

assalamualaikum

hoollaaaaa sekejap je da berjumpa di entry kedua dalam hari yang sama kan?hahahahaha.saje jeee yela ramai pula yang cakap asal diam je memanjang kebelakangan ni kan?so update la lelaju macam kuda berlari gagah berani tu.hahahaha.

kat sini nak bangkitkan satu isu lah yang mana memang dah lama dah isu ni tapi still terjadi jugalah masa sekarang ni.pernah tak korang mengalami seorang blogger cakap da follow korang pastuh bila korang tengok follower tak up pon.orang yang cakap da follow tu pon takde.pernah tak?

comfirm penah kan?haaaaa saya da banyak kali alami sebenarnya.tak tau la korang ade perasan ke tak kan?terutama yang banyak follower tu mungkin la tak perasan.mungkin ini adalah perkara remeh temeh je tapi bagi saya,kalau nak tipu pon bertempat lah kan?

tipu biarlah pandai simpan.ni tipu tapi terang dan nyata orang nampak penipuan itu.haih.be professional skit la abg dan kakak sekalian kalau nak menipu tu.terasa rimas tau tak?kalau tak follow,tak perlu la nak cakap da follow.pastuh suruh orang follow pula.hadoiii.anoying gilo.

sorry to say la.cuma merasakan terlalu kesian la sebab nak tipu tapi tak reti nak tipu ke saya tersilap kerana mereka hanya mencari publisity murahan?haih~


Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

3 comments:

Terbang Bersamaku said...

tak baik menipu...tipu dosa..lgi satu tak perlulah nak paksa2 org follow blog kt, biarlah dia follow dgn seikhlas hati..

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana akan follow blog yang zana nak follow jar ,. kalau setakat orang 2 tinggal pesan kat shoutmix untok follow balek ,. jangan harap ler ,. kalau kat komen insyaAllah d layan ^^

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/bentuk-badan.html

NuSaNa NoSa 91 said...

ada 2 keadaan tau ai sis..

first, dia mmg xfollow lgsung.. tu pasal xberganjak..

second, dia mmg follow.. tp follower xmenaik.. knp?? sbb sblm tu ada sorang yg unfollow kita..

keen pernah hadapi 2 situasi ni.. jeng3~ ^_^