Sunday, July 24, 2011

muka tebal nak mati!!![entry hamun]

assalamualaikum

sorry la lama tak hupdate blog ni sebab agak kemalasan sejak kebelakangan ni dan tak bukak blog pon.tapi tetibe ade pulak masa nak hupdate blog ni gara-gara hati tengah membara rasa nak bunuh orang pon ade tapi bukan style aku nak selesaikan dengan buku lima.

bagi aku benda yang aku tak puas hati semuanya aku pendam dalam hati je.sebab tak guna pon aku bagitahu kat orang.aku bukan nak minta simpati bagai,cuma aku masih lagi hormat orang sekitar aku.

aku memang agak membara la sekarang ni kan sebab semua harta benda aku dalam rumah ni semuanya mesti ada yang diusik tanpa kebenaran.aku paling pantang bila barang aku diusik tanpa kebenaran.memang aku mencarut je la kat dalam entry ni kan.

dulu barang mandi aku,shampoo,sabun mandi,TUALA aku semua kena kebas dengan budak rumah aku sendiri tah ape benda bangsat sangat pon aku tak tahu lah sampai barang mandi dengan tuala pon nak pakai tanpa kebenaran.bodoh tak bodoh lah kan.dah tahu ade job kat sini,barang mandi tak bawak.tuala pon tak bawak.dah tu pakai tak bagitahu.aku balik balik je almari kain aku da terbukak da terselak gara-gara ade budak rumah yang muka tebal gila babi tu pakai.aku time tu memang nak terajang je mamat tu.disebabkan aku masih hormat dia sebagai orang tua dan aku menumpang dia selama satu tahun setengah,aku diam.

kali ni minuman aku pula yang kena sebat.memang bangsat tak bangsat lah kan.minuman red bull yang aku simpan untuk aku minum diwaktu pagi dah habis.aku tak bukak lagi minuman tu.baroo tadi nak minum tengok dah hilang.memang bangsat la sape yang minum tu.ade duit g boros beli rokok bagai semua.dah takde duit minuman orang jugak yang disebat.

kalau ade tanya kebenaran tak pe lagi.ni langsung tak bagitahu bukak minuman terus habiskan.memang bapak muka tebal gila babi la orang tu kan.tah ade maruah ke tak de maruah budak tu?aku tak tahu la sape yang minum kan,memang aku tak boleh tuduh sape sape pon sbab aku tak nampak.tapi ALLAH nampak sape yang minum air aku tu.memang aku haramkan je minuman tu.

sebelum tu,air botol coke aku yang aku tak bukak simpan kat dalam peti ais pon ade yang bukak minum skit tanpa kebenaran.KAU INGAT BARANG YANG AKU BELI TU SEMUA PAKAI DUIT MAK BAPAK KAU KE?????sedap sedap je teguk air tak bagitahu.memang takde adab la kau ni kan?bapak tebal muka kau kan??

EYH KAU TAHU TAK,KALAU TAKDE DUIT BUAT LAH CARA MACAM ORANG TAKDE DUIT!!!ni takde duit merayau sana sini tunjuk macam ade duit.pastuh balik umah minum air orang tanpa kebenaran.bodoh jugak kau ni kan?aku ade duit pon,aku buat macam takde duit kau tahu tak??sebab aku KENA JIMAT!!!!!!MAK AKU DAH TAK BAGI DUIT!!!!KAU TAHU TAKKK BANGSAT!!!!!!AKU BELI UNTUK AKU MINUM BUKAN UNTUK KAU MINUM BODOH!!!

dah tu selipar pon nak rembat orang punya.memang dasar kau ni hidup kerja nak pakai barang orang lain je kan???dah miskin sangat lah tu kan??tapi camera ade pula.aku tak faham betul orang yang kedekut gila babi taik idung masin tapi dok makan bagai orang lain punya.

sekarang ni semua benda yang kau pegang,minum,makan tanpa kebenaran aku,memang aku sumpah hidup kau takkan senang sampai kau meninggal dunia dengan benda haram yang kau nikmati tu.patut la tak pandai pandai.banyak benda haram rupanya dalam badan.dah tu pandai pula nak bercakap pasal agama jahiliah tamadun bagai.sendiri tak sedar pula lagi teruk dari apa yang dikatakan.

kan tak pepasal aku dah maki hamun kat dalam entry ni.tak pasal pasal orang lain yang baca terasa.huh maaflah keterlaluan sangat bahasa yang dialunkan dalam entry kali ni sebab da fedup sangat.maaf.tiada mood untuk ketika ini.
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

8 comments:

azam said...

uih....kadangkala jgn dikut hati marah orang....hehehe
cubalah brg sendiri disimpan elok²....kalau dah tahu ada yg panjang tgn tu...

:)

Mekz's! said...

okaaaay..sekarang harap dh cool bro'. cube try discuss ngn satu rumah mana tau kalau bole selesai ke..hurmm ^^

mysara said...

klu org xmtk kbenaran n usik barang kte, haiisshh!! mmg pantang...:/

Nur Syazana Mohammed Sani said...

aiyak ! xelok lar sumpah orang ,. kalau xpuas ati ,. face 2 face ,. tegor leklok ,. kan lebih baek kan ^^

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/bertudong-vs-x-bertudong.html

Ai-Sis said...

alhamdulillah masih ada orang yang memahami.hehehehehehe.saya jenis yang susah nak marah orang bila berdepan sebab perangai saya bukanlah begitu.saya bersifat cool down.saya cuma melepaskan niat saya di blog supaya tidak ada yang terkecil hati kalau saya meninggikan suara saya.saya masih menjaga hubungan silaturahim.btw,barang semua dah siap tersimpan rapi,tapi nak buat macam mana.

yunZ said...

sentap n semput baca takda noktah ni..lalalala..chil lil bro :) stay cool like mat kool :P

yad'z said...

memang lah pedih n marah bil difikirkan.. tapi tak elok... kite pon tengah diuji dengan kesbaran sekrang ni.. apa yang boleh buat sabar je lahhhhhhhhhhh.... =,="

p/s : halal kan je lah... dunia akhirat tu.. tak baik.. hehe.... ^^

Nay said...

takde duit buat cara duit . oke , fine . HAHA