Monday, July 4, 2011

BLOGundi

assalamualaikum

haaaaa ni tetibe pula Datin Tyka buat segment blog undi dan memang agak terperanjat la kan sebab nama aku tersenarai dalam segment BLOGundi.tak pernah lag kot orang femes tagged aku dalam memane segment.hahaha


click la banner tu untuk melihat segment ini.untuk permulaan segment ini,hanya 20 blogger sahaja yang akan main dahulu kemudian akan ade next game untuk blogger lain pula.kiranya 20 yang terawal ni macam ujian kot rasanyalah.hahahaha.tak tau ape pon.wekekekeke.

pape pon haa mari la undi saya ramai ramai kat sinisanasitu yeeee.terima kasih atas jasa anda smua yang mengundi blog saya sekiranya adelah kan?sebab saya tak kisah pon pasal menang kalah ni sebab ini semua adalah adat pertandingan kan??

last and not least,terima kasih kepada Datin Tyka sebab menyenaraikan blog saya yang tidak berapa cantik untuk tonton ini dalam segment Blogundi.heeeeee jadi feel free la kalau nak undi tu ye :)

Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

3 comments:

sergeant keroro said...

retis kena la masuk, hehe XD

lisa min said...

untungla ko dah jdi retis..hahahahaha...

yad'z said...

retisss.. hehehe.. gud luck yep... !!