Sunday, July 10, 2011

bila ada si blogger jadi junior?



assalamualaikum...

ehem ehem.nak update pula apabila si blogger jadi junior aku di college.ahahaha.adoi.agak agak korang macam mana bila si blogger yang menjadi junior tu kan,excited gilo bila jumpa korang kerana mereka tak berapa nak jumpa sangat dengan blogger lain??

okay first of all bagi aku la kan,agak terkejut gilo la bila ade orang excited jumpa kita kan,dah macam artis pula bila orang excited nak jumpa kita.so kiranya agak macam errrr "awak kenal saya ke?" hahahaha.itu expressi pertama di muka aku bila jadi macam tu.hahahaha

seriusly tercengang sekejap.yela kenal pon kat group SB je pon kan?tetibe pula jadi junior.memang tak tersangka la.siap panggil senior pula kat dalam group.memang aku segan tahap nak guling atas jalan raya kot.ramai plak yang like like post dia.adoi.sib baik dia tak tagged aku.hahaha.kalau tak mau aku out lagi sekali dari SB tu.hahahaha.

aku dulu masuk pon ade la juga senior aku siap dengan lecturer aku jugak blogger di SB tu.tapi takde la macam excited gilo bila berjumpa.cam biasa jugak.hahaha.kali ni tak tau asal si blogger yang junior ini macam excited semacam dapat jumpa blogger lain yang satu college dengan dia.hahaha adddooiii.

overall rasanya junior kali ini ok je kot cuma tu la dapat comment skit dari senior,ada yang agak kurang adab dan sombong juga.tak tau la mungkin dengan facy lain dengan senior lain kot?sebab baroo masuk segan dan tak kenal dengan senior rasanya.

harap lepas ni kat college takde la nak macam excited sangat bila jumpa.buat biasa sudah la.aku ni manusia biasa juga.segan kot.hahaha.inilah akibatnya bila blogger jadi junior.adoi~hahaha.risau jugak laa bila si blogger jadi junior ni sebab takot ramai budak college tau aku ni blogger.kantoi aku nanti selalu buat entry syok sendiri.*baik sila sepak saya sekarang*hahaha

ok sebelum aku merepek baik aku tamatkan entry ni.hahahaha
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

7 comments:

akmaL said...

hahah..tak boleh blah junior kau. XD

fiq. said...

wah, fofuler dah tu! best kot, tetiba boleh dpt kawan kan....

Cik Wani said...

hye,blogwlking here.

btw jom komen link kt entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

cik aida said...

saya nak jadi junior bro bole???

hhahahaha

Mekz's! said...

best ar dpt jumpe blogger lain. syok tu..setakat ni baruu jumpe sorg. tp xdela excited terlebih sbb die opp gender la kang xpasal pasal dikate memcm..hoho! trigin nak jumpe !zzer@ | nazmer@...hoho!

Nur Syazana Mohammed Sani said...

haha ,. xboleh bla erk :P

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana ^^

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/semak-kan-nama-calon-latihan-khidmat.html

Noorhafizah いざッ said...
This comment has been removed by the author.