Saturday, May 28, 2011

artis pilihan youtube

assalamualaikum

hello peeps.lama betul tak update blog ni.berhabuk da ke?ce try calit skit pakai jari.errm.da berhabuk dah ni.haa.ape lagi?mari laa bersihkan dengan update entry baroo.ahahaha.adoi.banyak benda nak update tapi entah lah setiap kali nak update je idea hilang.tak update ade je benda nak update.peliknya.hahaha

aktiviti setiap kali aku online adalah bukak youtube.haaa.da bukak you tube ni mesti la cari lagu lagu yang best kan?dah la jarang dengar radio,mana nak tau lagu baroo ape semua tu kan?so melalui youtube ini jugalah dapat tahu lagu lagu baroo.hehehe.

sekarang ni banyak artis yang bebudak lagi da jadi artis.semuanya kerana youtube.antara yang terlahir gara-gara youtube ini adalah justin bieber yang paling meletup la setakat ini.kalau kat malaysia pula najwa latiff.haaa dia siap ade lagu tersendiri yang diterbitkan oleh NAR yang berjudul cinta muka buku kalau tak silap.

tapi antara semua ni,minat maddi jane antara artis youtube yang terbaroo.dah banyak cover lagu yang dia buat.tapi antara semua cover lagu yang dia buat,lagu price tag juga yang menjadi pujaan dihati ini.haaa.best dan suara dia memang mantap ar kalau nak dibandingkan dengan artis youtube yang lain.

rasanya lagu cover maddi jane price tag juga yang rasanya best kot daripada original.original rasanya macam kureng skit la.tak berapa nak kick lagu original dia.hahaha.tak percaya ke?haa mai la dengar dia nyanyi lagu price tag kat bawah ni


haaa best tak lagu dia?best kan?haaa memang minat la cover lagu ni yang dia buat.heee tergoda sat.hahaha.sebelum melalut better stop.hahaha :p
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

4 comments:

alif haris said...

haha .. sume mengejar populariti agaknye .. :p

Ai-Sis said...

hahaha.rasanya lah.tapi kalau ade bakat apa salahnya mengetengahkan bakat itu kan? :D

alif haris said...

eh .. sori silap komen .. sepatutnya komen sy ni berada di entry atas .. haha :D

Ai-Sis said...

da agak daa.tu pelik sejap.tapi layan aje,hahaha :P