Saturday, March 12, 2011

tips nak memujuk kaum hawa yang sedang merajuk



assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua para pembaca dan followers sekalian yang teramat dihormati sekaligus setinggi terima kasih diucapkan kerana masih setia membaca entry yang dicoretkan oleh budak comot ini.

ok disini budak comot ni terpanggil untuk berkongsi tips tips bagaimana hendak memujuk perempuan  yang sedang merajuk ni.haaaa mesti ramai jejaka yang serbu bila ade tips nak pujuk perempuan kan?yelah perempuan itu dicipta dengan jiwa yang sensitif dan manja serta ingin dibelai selalu oleh pasangannya.tak gitu wahai kaum hawa?

jadi izinkan budak comot ini berkongsi tips bagaimana nak memujuk kaum hawa yang sedang merajuk ini ye.haa tips ni confirm laa untuk yang da berpunya kan?yang single nak try dengan sape?ye tak?hahaha.tapi boleh baca untuk pengetahuan ketika dah berpunya nanti.jangan terasa di pinggirkan yee.dalam blog ini takde dianak tirikan.

1
cuba kaum adam ni masak sesuatu untuk kaum hawa.walaupun ada kaum adam yang tak pandai nak masak,cuba jelah masak benda yang simple macam maggie tu,kan simple?haaa.gurau je.takde la sampai sesimple masak maggie tu.maksud disini berusaha untuk mencari resepi untuk memasak.haaaa encik google kan ade.guna la encik google untuk cari.tak pandai masak,belajar memasak.gerenti si pasangan kaum adam ini akan terharu sebentar apabila tahu pasangannya memasak sesuatu untuk dirinya walaupun pasangannya tidak tahu memasak.haaa nanti sejuk la hati dia tu tengok kesungguhan si kaum adam ni memujuknya.hehehehe


2
haaaaa yang ini sesuai untuk kaum adam yang sangat kedekut nak keluar duit sikit pon.hahaha.memberi hadiah kepada si dia yang disayangi.haaa si kaum adam ni janganlah terlalu kedekut dan berkira sangat nak bagi hadiah kat kaum hawa ni.dalam perhubungan,kita perlu ada memberi dan menerima.haaa.jangan sampai si dia dah merajuk habis baroo kita nak bagi hadiah.silap haribulan nanti dia tinggalkan kaum adam pula.jadi bermurah hati lah untuk memberi hadiah kepada kaum hawa ye.bukan setiap hari atau minggu.dalam 4 bulan sekali ke?jadi laaaa.kan?


3
bagi msg dan call kat dia.jangan cepat putus asa dan buat tak tahu kalau dia tak layan segala msg dan call yang dilakukan oleh kaum adam.kita ambil satu situasi ye,kalau orang yang sedang sakit,tak diberi ubat,sakit itu akan menjadi jadi sampai kronik.kalau diberi ubat,insya~Allah akan cepat baik kan?dah menjadi satu kebiasaan kalau orang yang sedang merajuk ini macam macam ragamnya.kaum adam perlulah lebih prihatin dan bersabar dengan kerenahnya.jangan marah dia pula walaupun dia yang salah dan merajuk dengan kaum adam sebab kaum hawa ini suka dibelai dan dimanjakan.jadi teruskan msg dan call dia walaupun dia tak angkat phone atau balas msg pon,tak mengapa asalkan dia tahu yang si kaum adam ini ada dan sentiasa memikirkan dia yang sedang merajuk itu.lama-lama nanti dia reply laa msg tuh.kadang kadang,kaum hawa ini juga ade egonya yang tersendiri.bukan kaum adam sahaja ada.ingat tu.


4
haaa yang ini mesti kaum hawa sangat suka kalau kaum adam buat ketika dia merajuk.haaaaa dendangkan dia sebuah lagu.haaa msg dia dulu suruh dia angkat phone.cakap ade hal penting kalau tak angkat phone call maksudnya,itu la kali terakhir dia akan dengar suara kaum adam ini.haaa mesti dia angkat.kalau tak angkat juga,pujuk dia sampai dia angkat phone.hahaha.pas dia angkat je phone,haa start la nyanyi.tunggu apa lagi kan?haaaa.lagi dia suka kalau kaum adam ini menyanyi depan dia yang sedang merajuk.haaaa biar dia tengok si kaum adam ini bersifat romantik secara live.hehehe


5
haaaa fikir la sendiri.semua nak orang suap,mana boleh.hahaha.


selamat mencuba yee kaum adam sekalian.hehehe




Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

4 comments:

kheeyu tohid said...

tak buat camtu kat akak pon.hahaha

il ya na said...

pandai je budak ni..

Ai-Sis said...

kheeyu;tak mooo.hahaha

Ai-Sis said...

il ya na;ahhaha.ape yang pandainye??hahaha