Saturday, April 2, 2011

boleh tak?



assalamualaikum semua!!!

heeeeeeee nak cakap pasal ape ye?lupa pula.haaaaa nak bagitahu,boleh tak kalau aku tak nak follow blog orang lain?sebabnya kebanyakkan yang tinggalkan link kat blog ini,aku follow pon diorang takde nak follow balik blog ini.aku rasa aku cam murah hati pula kan follow blog orang je.orang tak follow follow pon blog ini.

tahu la blog ini buruk kan?takde perubahan dari dulu sampai sekarang.tapi akan bakal bertukar wajah tak lama lagi.dalam perancangan la nak tukar cuma masa tak mengizinkan lagi.yelaaa setiap kali orang tinggalkan link kat blog ini je aku follow.tapi,bila da follow,diorang takde nak cakap ape pon.senyap sunyi sepi je,at least cakap la terima kasih ke,ape ke kan?sejuk gak la hati ni.

ni da follow tapi senyap.atleast,follow la gak blog ini walaupun tidak cantik kan?haaaaaaaaaaaaaaaaa.jangan salah faham.bukan paksa korang korang semua untuk follow blog ini.cuma meluahkan rasa hati je kenapa macam ni.itu je.

heeeeeeee jangan marah korang!aku pon manusia biasa juga.punyai emosi dan perasaan!!!asyik buat baik je dengan orang,bila orang nak buat baik dengan aku pula?heeeeeeeeeee jahat tul aku ni!
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

6 comments:

Mia Ara said...

double triple like *wink3*

Ai-Sis said...

hahaha iye iye je

Mia Ara said...

iye lahh nieyh :))

Bunga said...

meh lew aku follow slalu ya?? sian kamu..haha

Ai-Sis said...

mia ara:ahaha tipu je

Ai-Sis said...

bunga;hahahaha ngengade anda ye?