Tuesday, September 13, 2011

silent reader?



assalamualaikum

haaaaaaaaaaa kali ini nak mengambil kesempatan untuk update sedikit lah sebab lama da tak update blog usang ni.tapi takde la seusang 4 blog aku yang lain.hahahaha.yang 4 blog tu memang dah terlalu usang.mungkin juga ada penghuni disitu.wakakaka.kidding jeee.

okaylah back to the topic.aku selalu je on tapi tak update blog pon sebab kalau selalu sangat update entry risau kekeringan idea pula nak update nanti.bukan niat tak nak update,tapi risau idea da kering.hahaha.aku just nak berterima kasih la kepada semua yang mengunjungi blog usang ini.

bukan ape,semakin hari semakin aku lihat pelawat bertambah walaupun aku tidak mengupdate apa-apa entry pon dalam blog ini.itu tandanya baik la kan?ramai silent reader yang suka membaca tapi tidak suka comment/follow blog.betul kan?

tak silap aku,tips blog yang baik adalah ramai silent reader daripada reader yang memberi comment.kalau tak silap lah.tapi aku rasa memang ade silap sikit la.sebab blog aku ni bukan ade ape pon tapi ramai pula silent reader.so memang aku rasa ade kesilapan teknikal kat blog aku ni.rasanyalah kan?tapi aku memang dalam usaha untuk target silent reader lebih daripada readers.

heee terima kasih la kepada silent reader yang sudi membaca dan menjenguk blog usang ini.mungkin juga ade readers yang tertunggu tunggu entry baroo dari aku kot?tu pasal asyik dok bukak blog ini je kot?tapi setahu aku,penulisan aku biasa je.takde ape yang bagus pon.ke aku je perasan gitu?hahaha

alhamdulillah sekiranya blog Being Crazree ni dapat memberi ilmu yang bermanfaat kepada orang ramai.memang aku bersyukur sangat lah tak pon ada info yang membantu readers ke untuk pemahaman yang lebih mendalam mengenai sesuatu perkara ke kan?

entah lah pape pon thanks again untuk silent reader semua kerana sudi jenguk dan baca.

 ;)
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

2 comments:

yunZ said...

syhhh..sonyap nnt tuanblog tahu

Sam Banjamin said...

setujulah.. siapa die silent reader kite agak2nye yer... may be kawan2 sendiri.. begitu jugak blogger2 lain.. ngn aku start ari ni, tak yah la jadi silent reader.. datang blog aku.. komen2 la.. tegur2 la.. ok bro.. chaw!