Thursday, September 8, 2011

kisah lucuku.



assalamualaikum

heeee citer aku tak de kena mengena dengan gambar diatas.harap maklum.saje je letak gambar ni.HEHE ;p

haa sementara ade masa terluang ni kat college nak update skit laa satu cerita lucu yang berlaku kepada diri aku sendiri yang masih lagi segar di ingatan ku ini.maklumlah baroo jadi semalam.hahaha.sebab itu lah masih segar bugar didalam ingatan lagi.

kisahnya begini,aku pagi dalam jam pukul 1 pagi aku kelaparan.bajet tak nak makan.last last aku pon buat la keputusan nak makan juga sebab tak tahan lapar da.dari 3 minggu lepas aku dok ngidam nak belasah MCD ni.jadi aku pon bersiap lah bagai semua.

comfident je aku start motor,aku gerak dari rumah.jauh gak la aku pusing pusing sebab da malam.tak berapa nampak trademark yang selalu aku mark.so berpusing pusing la aku kat situ sampai akhirnya aku tembus kembali ke jalan yang sepatutnya.

lepas tu aku pon sampai kat MCD.penuh wa cakap lu.yealah da lepas ramadhan.ramai la yang lepas geram tak dapat makan.hahaha.then aku pon letak helmet kunci semua la.aku pon comfident je la masuk dalam MCD tu.

aku usha je ade gak la anak anak dara yang tak reti nak duduk rumah time time gini masih ade di MCD lagi untuk menikmati juadah makannya.aku pon buat derk jela buat ape nak dok layan bukan aku kenal pon.pastuh ade laa dalam 6 langkah aku melangkah sebelum sampai ke kaunter.time tu ade la orang tengah order.

aku pon pikir la nak makan ape.secara tidak sengaja aku teraba punggung aku dimana aku meletakkan dompet aku.haaaa jangan pikir bukan bukan.time tu baroo la aku sedar aku terlupa bawak dompet.damn betul.aku pon buat muka selamber jela keluar balik pegi kat motor start enjin bla.

budak budak kat sana semua terlopong je tengok aku yang baroo je masuk terus keluar macam tu je tanpa pesan ape-ape.diorang tak tahu yang aku terlupa bawak dompet.hahaha.kalau tau comfirm kena gelak gila gila dengan diorang.sib baik laa aku pergi sorang dan tak order pape lagi.kalau tak macam mana laaa aku nak bayar time tu.HAHAHAHA!

disebabkan kempunan juga,aku gagahkan diriku untuk balik ambil dompet dan pergi ke MCD balik dengan muka selamba sambil cover pakai earphone dengar lagu dengan muka tak tau malu.hahahahahaha.akhirnya terlunas juga ngidamku makan GCB set large dengan bubur MCD large.memang layan lee.hehehehe sib baik takde polis buat roadblock.kalau tak mampoih aku.
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

3 comments:

Syafiqa said...

loh, sabar je la kan, kadang2 cam tu la yg terjadi, tgh2 beratur, baru check duit, n kalut gi atm, rasa cam funny :D haha. Tapi tak pe,asal dapat ape yg nak kan.. comel header :D

Salam aidilfitri

Eyda Syahida said...

banyak makannn... ingtkn bubur je.. huihhhhh..

Nyamuk Terbang said...

err nsb x order lg
kalau x...lu pikir la sndri