Monday, December 12, 2011

tolong boleh?

assalamualaikum

hahaha mesti korang pernah mengalami punya kejadian ini.jangan nak tipu laaa kan.hahaha.elok je korang baroo pas makan kan,then tetibe peruk korang meragam tak tentu pasal.pastuh cari la toilet yang berdekatan.selagi boleh,nak pejam bukak je dapat cari tandas.korang pon senyum laaaa bila nampak tandas

macam ni la muka korang senyum bila nampak tandas kat depan kan?HAKHAK :P

korang tengok ade penjaga kat depan tu.muka kerek jeee yang jaga tandas tu.korang pon bayar lah 20cent untuk menikmati perkhidmatan tandas yang superb seperti hotel 5 star.ade bilik mandi,ade sabun ada tuala.bogel terus boleh mandi.takde laa tipu jeee.berangan dah laaa.HAKHAK.

then korang pon pergi laaaa check tandas yang kosong.tengok ni penuh.tengok sana penuh.last last semua toilet penuh.korang pon tunggu la sambil menahan buat muka berkerut macam lagi setengah cm je nak kluar.cuba bayangkan.then ada sorang kluar dari tandas tu.korang pon laju jela nak pergi kan?perduli la bau macam mana pon janji dapat buang hajat.korang bukak je korang tengok

taik(najis dalam bahasa sopan) bersepah kat situ.

pergh memang korang rasa cam nak flying kick je orang tadi tu kan?gilak pengutur siut!terus hajat korang yang da nak kluar tu sedut masuk dalam balik.perghhh sanggup tunggu toilet lain kowt.bapak pengutur.yang buatnya bukan budak kecik.tapi remaja dan orang dewasa.korang tengok orang tu slamber derk je buat muka tak bersalah cuci tangan pastuh bla.sakit hati wwwooooo~

segelintir rakyat malaysia memang macam ni kowt?pengotor gila babeng.rata-rata semua shopping complex atau tempat perhentian pon ada kowt terjadi benda ni.kalau kat tandas awam dah macam ni,tandas rumah macam mana pula kan??

renung renungkan lah yerk.sila dan tolong jangan jadi pengutur.sekian.

Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

5 comments:

niamarlissa said...

sekrg dah 30sen nak msuk tndas :( mahal btul

shiema sufian said...

pengotornye. eee, geli betul -.-'

Eyda Syahida said...

sumpah geli ! pengotor !

zatiey said...

huhuhu...kalau nk untong p tandas kat JUSCO.. dah lah bersih.. free pulak tu..hehee

RinsyaRyc said...

nyesal ai skrolll kt bwh.. euwww