Thursday, March 1, 2012

congratulations syarifah aimi nadrah

assalamualaikum

heeeee mengambil kesempatan untuk update blog sebentar yee kawan kawanku semua.kali ni nak update pasal seorang member aku yang bernama syarifah aimi nadrah.dia ni lah salah seorang blogger yang menarik aku untuk buat blog ini.

dah lama sangat aku tak melawat blog dia.orang yang mula mula sekali pengaruhi aku buat blog dengan membuat secara personal.untuk pengetahuan korang aku sebenarnya da 5 blog yang berlainan.3 personal 1 cerpen dan 1 yang korang sedang jejak baca sekarang ni.

tadi aku melawat blog dia dan aku tak tahu kenapa aku macam terasa aura student,maksud aku aura belajar tu sangat terpancar dari blog dia.hahaha.mungkin sebab aku tengok blog dia menceritakan project diorang semua dan yeah dia da habis diploma engineering baru sebentar tadi.

well congratulation aimi.well done.at last tamat juga diploma engineering yang boleh dikatakan course killer untuk student macam daku.hahaha.hope you got your result with a flying colours sweetheart.good job.no more midnight studies,no more late work and yeah,no more panda eyes.hahaha.well yeah congratulations again.tido cukup cukup lepas ni tau.hahaha.

alhamdulillah semuanya tamat dengan jayanya.btw aku juga bakal menuruti jejak langkah dia dengan menamatkan course diploma aku.harapnya dengan kejayaan kawan aku menamatkan course dia,membuatkan aku lebih gigih berusaha menamatkan diploma aku juga.amin.

syarifah aimi nadrah

p/s:gambar masa baroo lepas habis kawad daerah dulu masa form 3 kalau tak silap.hahahaha rindu zaman ni la aimi.haha hope we can hang out together again after this with your sister too,hahahaha lama tak gila gila bersama.


im happy for you.

.
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

4 comments:

Jemari MonteL said...

suci gilo mukooo.... kekekekekekee

Aimi Nadhrah. said...

HAHA! amik gambar time zaman sekolah. time tgh penattt and hitam pulakk tu. HAHAHA! thanks iskandar. insya-Allah sama-sama abis diploma okay with flying colours okaayy.

btw, Nadrah tu salah eja. ada H lpas D. Nadhrah. :))
common mistakes hee

Mimi Suke Cupcakee said...

COMELNYA AI SIS . LALALALA ~

Ai-Sis said...

aimi:hahaha hitam ke?tak de pon?hahaha.time ni malas nak jaga kulit muka kan?sekarang da ayu putih gebu gitu.hahaha.welcome.thanks for the wish too.oh sorry for wrong spelling of your name.my bad -.-" sorry