Wednesday, January 4, 2012

oh perempuan!

assalamualaikum

kali ini nak update plak pasal cara pemakaian seorang perempuan.aku ni bukan nak update semua benda pasal perempuan sebab aku tahu perempuan sukakan fesyen yang berbagai dan ikut trend semasa orang masa kini jadi aku tak nak cakap dari semua segi.

aku cuma nak cakap dari segi pemakaian dari pusat ke kuku jari.bahagian atas tu aku rasa takde masalah sangat kot?macam yang diketahui sekarang,barang perempuan lebih banyak dari barang lelaki kerana apa?kerana perempuan semakin ramai dan macam aku cakapkan tadi,perempuan sukakan fesyen yang berbagai.

disebabkan perempuan semakin ramai,semakin banyak fesyen dari pusat ke kuku jari yang membuatkan aku menyampah.kerana perempuan semakin ramai la fesyen ini ada je dimana-mana sampai aku rasa cam nak bakar je apa yang dipakai tu.meluat sungguh aku.

seriously aku anti dengan perempuan yang pakai legging.oh come on laa girls,banyak lagi fesyen yang cantik,comel dan senang untuk dipakai selain dari legging.please laa sakit mata kot.baik kluar tak payah pakai pape cuma pakai baju je.lagi best kan?sejuk jee angin bertiup tiup.

seksa betul mata aku melihat perempuan yang memakai legging ni.takde pakaian lain ke nak pakai?suka sangat ke separuh bogel tu?nak tayang apa yang ada ke?tak pepasal nanti menarik perhatian lelaki hidung belang.pastuh kalau kena rogol ke ape ke mula la nak nangis la benci la ape la.time tu semua pon dah terlambat sayang oii.

lepas tu lagi satu fesyen yang aku selalu dan kerap sangat aku tengok ialah fesyen dari korea style.iaitu korean carrot pants.memang aku anti gilo weyh.tolong arr tak lawa kot fesyen seluar tu??kelakar ade laaa.da macam ade kepak plak kat tepi seluar tu.lawa ke?.jangan nak korea fesyen sangat lah.kalau cantik dan bergaya takpe.ni da macam selebet dah aku tengok.please la girls.banyak lagi pakaian yang cantik dan comel belaka.

korang boleh la pakai long skirt ke tak pon pakai seluar jeans tak pon boleh la pakai jubah terus.lagi senang.sejuk sikit mata aku memandang.takde la fesyen mengarut ngarut macam lady gaga tu buat.merepek habis.hadoiii.da elok elok pakaian comel comel dan cantik boleh plak pakai fesyen yang tah hape hape.attoi.

kalau korang tak tahu mana satu pakaian yang aku maksudkan meyh scroll bawah ni ye adik adik,kakak kakak,ibu ibu dan sedara sedara sekalian

ini namanya legging ye.

ini namanya korean carrot pants

aku anti dengan perempuan pakai pakaian diatas

aku suka dengan perempuan yang pakai bawah ini.

ini namanya jubah ye.

ini namanya long skirts ye.



jadi mana yang mana satu jadi pilihan hati?tepuk dada tanya selera la yeaa kawan kawan :)

P/S: maaf gambar tak sensored tang mana yang perlu disensored kan.
Terima kasih atas kesudian membaca entry saya.Like jika suka entry ini.

4 comments:

Button Planet said...

Ya..saya setuju ....!

uglyduck said...

x salah gurl nak pakai seluar tapi berpada-pada la..

uglyduck said...

tak salah kalau perempuan nak pakai seluar tapi biarlah berpada-pada..

Anis Anisa said...

tertutup lg elok kan